Evangelie Gemeente Houten
Evangelie Gemeente Houten

De jeugdgroep vormt een levendige kring binnen de gemeente. Je hoort bij de jeugdroep als je in de 4e, 5e of 6e klas zit van het voortgezet onderwijs, of als je een beroepsopleiding volgt en jonger bent dan 18 jaar.

Speciaal voor jou!

Het is gaaf om samen met je leeftijdsgenoten en vrienden meer te leren over God en hoe je Hem ervaart in het dagelijkse leven. Je praat over het geloof en je mag natuurlijk ook jouw mening geven…Uiteraard zijn de avonden ook erg gezellig en je krijgt leuke vriendschappen. Je kunt elkaar helpen, stimuleren en samen dingen ondernemen. Over het algemeen zijn er twee thema-avonden en dan één ontspanningsavond. De invulling is verschillend maar bestaat vaak uit een inleiding, spelletje, filmfragment, samen bidden, gespreksgroepjes, pauze, chips, etc. Kortom, een uitdagend en gevarieerd programma!

De jeugdkring is er tweewekelijks op zondagavond van 19.30 tot 22.00 uur. De vaste locatie is: Dovenetelhof 1. Wil je weten wanneer de volgende jeugdavond is, stuur dan een mailtje naar: jeugdegh@gmail.com. Wim, Nanja en Joël leiden deze groep.