Evangelie Gemeente Houten

We gaan di. 12 febr. weer info geven over Alpha, in vm. school De Bengelbongerd (Dijkhoeve 1). Die eerste avond is ideaal om kennis te maken met Alpha: wat is het en hoe gaat dat? De ‘formule’ is eigenlijk heel simpel: om 19 uur beginnen we met samen eten, we drinken koffie/ thee en kijken naar een filmpje van zo’n 20 minuten. Daar praten we vervolgens over en om 22 uur gaan we weer naar huis.
Alpha is echt een succesformule: in Houten deden al meer dan 1000 mensen mee (zie www.alphahouten.org), en in NL zo’n 300.000 mensen. Wereldwijd al ruim 25 miljoen mensen in 78 landen, zie www.alpha-cursus.nl.

Alpha is gezellig, informatief en niet-dogmatisch. Heel geschikt voor mensen die kritische vragen durven stellen als ‘Wat heeft dit leven eigenlijk voor zin?’, ‘Maakt het uit of je iets gelooft, of komt het allemaal op hetzelfde neer?’, ‘Is het allemaal geld-uit-de-zak-klopperij of volksverlakkerij?’, ‘Wie slim is, gaat toch niet geloven?’, ‘Als er een god is, waarom is al die ellende er dan nog?’ ‘Wat stelt het christelijk geloof eigenlijk voor?’ ‘Hoezo, Jezus?’.

Dus kom gerust de eerste avond(en) eens kijken, maar geef je i.v.m. het eten wel even op via alpha@evangeliegemeentehouten.nl of tel. 06-31665111 (Maarten). En goed om ook te weten: Alpha is gratis (ook het eten). Het beste nieuws hou je immers niet voor jezelf?!