Evangelie Gemeente Houten
Evangelie Gemeente Houten

Als EGH mogen we actief meewerken aan de ‘grote opdracht’: de verkondiging van het evangelie aan alle volken. Wereldwijd ondersteunen we zendingsprojecten. Binnen Houten zijn we betrokken bij interkerkelijk jeugdwelzijnswerk. Veelal gaat het dan om sociaal-maatschappelijk werk op christelijke grondslag, maar zeker ook om evangelisatie.

  • De EGH organiseert jaarlijks één of meerdere Alpha-cursussen. Dit zijn bijeenkomsten voor mensen die zich afvragen of er meer is, die op zoek zijn naar de zin van je leven, of meer willen weten over het christelijk geloof.
  • Be’ad Chaim is een ProLife-organisatie die in Israël hulp biedt aan zwangere vrouwen en meisjes. www.beadchaim.com
  • Het Familie-sponsorplan ondersteunt de armsten in de Roemeense samenleving. Families en studenten ontvangen steun. www.fsrom.nl
  • Make a Difference (MaD) doet interkerkelijk jeugdwelzijnswerk in Houten. MaD heeft een oude bus die dient als mobiele ontmoetingsplek voor de plaatselijk jongeren www.madbus.nl. Nieuwsbrieven van MaD zijn te vinden op de pagina Login.
  • Moira werkt bij Youth with a Mission en doet op diverse plaatsen ter wereld mee aan outreach-activiteiten. Nieuwsbrieven van Moira zijn te vinden op de pagina Login.